23. maj 2020 kl. 17.00-02.00

Billetpris: 450,-
Inkl. lækker mad, øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 20.00.
Non stop underholdning ved Top Seven.

Bestil billetter her

Årets damefrokost i Sønderborg den 23. maj 2020

Hattetema: Genforeningen – i krig og kærlighed

Damefrokosten er fuld af traditioner 

Damefrokosten startede i 1976 som en traditionel frokost kl. 12:00 med en frokostplatte på menuen. Men gennem de seneste 44 år har damefrokosten udviklet sig, starttidspunktet er ændret kl. 17.00, og menuen har stået på både buffet og tapas tallerken.

Allerede dengang blev traditionerne med Hatte tema og mandlig serveringspersonale grundlagt. Og naturligvis blev bestemte sange som “Kvindens pris” og “Sangen om os selv” sat på programmet, og senere ”Sommer og sol”.

Verdens Største Damefrokost

De første år kom der kun i omegnen af hundrede feststemte kvinder. Men frokosten var så vellykket, at deltagerantallet steg og steg, så til sidst var vi helt oppe på 1000 deltagere. Damefrokosten formåede endda i 1982 at komme i ”Guinness Rekordbog”, som verdens største af sin art.

10 år efter startskuddet

Ved 10 års jubilæet i 1986 var 635 kvinder med til at få det gamle cirkustelt på Ringriderpladsen til gynge og svaje. Ifølge Ugeavisen var den 10. Damefrokost i Sønderborg både vildere og sjovere end tidligere”

25 år senere og der festes stadig

I 2001, ved 25 års jubilæet, var Lise-Lotte Lohmann med til at sætte fut i festen, sammen med dengang 800 kvinder. Og som traditionerne foreskrev, var det eneste mandlige islæt de røde postbude fra Sønderborg Postkontor. Hattetemaet dengang var ”25 år, sølvbrud, sølvstænk og ikke mindst i hjertets tegn”.

Musik igennem tiden

Der er leveret musik af flere populære bands gennem tiden, bl.a. “Randi og Sunbeams” og ”Scandikajyo Band”. Siden 1993 har ”Top Seven” stået for den musikalske underholdning.

Mere end 1000 kvinder på et og samme sted

Kvinderne får teltet til at svaje til tonerne fra det velkendte Top Seven. Damefrokosten har udviklet sig til en overvældende fest i farver og humør, hvor damerne næppe er kommet på plads, før festen starter og bare varer ved. Det er blevet en uovertruffen stemning, som man kun mærker, når man selv er med.